OTKRIVENA JOŠ JEDNA KUĆA STRAVE VELJE NEVOLJE: Belivukova ekipa mučila, ubijala i kasapila i na Rudniku, KRV SVUDA PO VIKENDICI!?

Izvor: Kurir, 29.Apr.2021, 21:35

OTKRIVENA JOŠ JEDNA KUĆA STRAVE VELJE NEVOLJE: Belivukova ekipa mučila, ubijala i kasapila i na Rudniku, KRV SVUDA PO VIKENDICI!?

Tragovi krvi, osim u kući u Ritopeku, pronađeni su i u vikendici na Rudniku kod Gornjeg Milanovca za koju se sumnja da su je koristili pripadnici kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića! Kako Kurir saznaje, reč je o kući u koju je krenuo Belivuk u trenutku kada je početkom februara uhapšen u filmskoj akciji policije.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE MU DOSTA JEDNA - OTKRIVENA NOVA KUĆA STRAVE VELJE NEVOLJE: Krv svuda po vikedinci, poznata njena lokacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021

Policija je danima pretresala kuću i prikupljala dokaze..Tragovi krvi, osim u kući u Ritopeku, pronađeni su i u vikendici na Rudniku kod Gornjeg Milanovca za koju se sumnja da su je koristili pripadnici kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića! Kako se saznaje, reč je o kući u koju je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.