OTKRIVAMO: Koga je sve likvidirao osumnjičeni za ubistvo Cvetanovića

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2019, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVAMO: Koga je sve likvidirao osumnjičeni za ubistvo Cvetanovića

Marjan V. koji osumnjičen za ubistvo Jugoslava Cvetanovića u Vranju, uhapšen u Novom Sadu pre dva dana, dovodi se u vezu sa još tri likvidacije Marjan V. koji osumnjičen za ubistvo Jugoslava Cvetanovića u Vranju, uhapšen u Novom Sadu pre dva dana, dovodi se u vezu sa još tri likvidacije. Prema operativnim saznanjima srpske policije, on se sumnjiči da je povezan sa još ubistvima Veselina Kalezića u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << novembru 2018. u Podgorici, kao i Mila Ilića početkom maja, takođe u glavnom gradu Crne Gore. PROČITAJTE JOŠ - LIKVIDACIJA JUGOSLAVA CVETANOVIĆA: Osumnjičeni za smaknuće izvršio najmanje četiri ubistva?Reč je ljudima koji su navodno bili bliski kavačkom klanu. Postoje indicije da je Marjan V. ubio i Gorana Tasića Gokčeta u Holandiji marta 2018. godine.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MARJAN V. JE JEDAN OD NAJSUROVIJIH PLAĆENIH UBICA U REGIONU! Škaljarski egzekutor ubio je Mila Ilića, ali i još OVU DVOJICU ljudi u Podgorici i Amsterdamu?

Izvor: RTV Pink, 14.Jun.2019

Marjan V. osumnjičen je za ubistvo Jugoslava Cvetanovića u Vranju, a policija ima pouzdana saznanja de je upravo on obavio i likvidacije Veselina Kalezića i Mila Ilića u Podgorici, kao i Gorana Tasića Gokčeta u Holandiji.

Nastavak na RTV Pink...

ODMOTAVA SE KLUPKO BRUTALNIH LIKVIDACIJA Osumnjičeni za ubistvo Cvetanovića u mračnom haustoru RAZOTKRIVEN KAO U FILMU

Izvor: Blic, 15.Jun.2019, 07:53

U policijskoj akciji u Novom Sadu uhapšene su tri osobe, među kojima je bio i jedan crnogorski državljanin, zbog sumnje da su izvršili krivična dela zloupotrebe službenog položaja, trgovine uticajem i falsifikovanja isprava. Kako se kasnije ispostavilo, Crnogorac kog je policija privela je osumnjičen...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.