Izvor: Blic, 15.Jun.2019, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODMOTAVA SE KLUPKO BRUTALNIH LIKVIDACIJA Osumnjičeni za ubistvo Cvetanovića u mračnom haustoru RAZOTKRIVEN KAO U FILMU

U policijskoj akciji u Novom Sadu uhapšene su tri osobe, među kojima je bio i jedan crnogorski državljanin, zbog sumnje da su izvršili krivična dela zloupotrebe službenog položaja, trgovine uticajem i falsifikovanja isprava. Kako se kasnije ispostavilo, Crnogorac kog je policija privela je osumnjičen za ubistvo Jugoslava Cvetanovića, brata Saše Cvetanovića koji je osuđen na 35 godina robije zbog likvidacije Nikole Bojovića.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FILMSKA KRIMI-PRIČA BRAĆE CVETANOVIĆ Sa 10 godina pobegao iz Vranja u Beograd, kao domac ušetao u kazino i tamo upoznao SVOG BUDUĆEG ŠEFA

Izvor: Blic, 15.Jun.2019

Marjan Vujačić (37) uhapšen u Novom Sadu zbog falsifikovanja dokumenata u saradnji sa dve službenice MUP-a, osumnjičen je za ubistvo Jugoslava Cvetanovića 2017. godine, rođenog brata Saše Cvetanovića zvanog Pitbul, koji se tereti za ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.