“Novosti” saznaju: Moguće odlaganje suđenja Jutki u Kruševcu

Izvor: Večernje novosti, 21.Feb.2020, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Novosti” saznaju: Moguće odlaganje suđenja Jutki u Kruševcu

Odbrana je da podsetimo, na jednom od ranijih suđenja zatražila izuzeće postupajućeg sudije, kao i predsednika suda KRUŠEVAC - Današnje suđenje Milutinu Jeličiću-Jutki, bivšem predsedniku opštine Brus, kome se pred Osnovnim sudom u Kruševcu sudi zbog krivičnih dela nedozvoljene polne radnje i polno uznemiravanje moglo bi da bude odloženo, saznaju “Novosti” iz više izvora. Odbrana je da podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na jednom od ranijih suđenja zatražila izuzeće postupajućeg sudije, kao i predsednika suda.Pročitajte još: Od suđenja Jutki napravili šou: Svedok odbrane o pečenju i dekolteu, a Šešelj o hormonima (FOTO/VIDEO) Suđenje na kome je trebalo da bude reči o veštačenju mobilnog telefon sa kojeg je, kako se sumnja, bivši predsednik opštine slao lascivne poruke nekadašnjoj saradnici, oštećenoj Mariji Lukić bilo je zakazano za 11 sati. Iz SRS, stranke, čiji lider Vojislav Šešelj, od prošlog novembra prisustvuje suđenjima kao podrška okrivljenom Jutki, ”Novostima” je potvrđeno da će Šešelj sigurno biti u Kruševcu, ali od 18 sati, kada u Kulturnom centru promoviše svoju knjigu “U Srebrenici nije bilo genocida”. Poslednje suđenje Milutinu Jeličiću-Jutki odigralo se 29. januara, a ceo postupak se pred kruševačkim sudom nakon izmeštanja procesa iz Osnovnog suda u Brusu, odvijalo od avgusta, 2019.godine. Krivičnom prijavom PU Kruševac bilo je obuhvaćeno sedam žena, a dve su u postupku izjavile da ne smatraju da su uznemiravane. Tužilaštvo je procenilo da dokaza u jednom slučaju i optužni predlog protiv Jutke podnet je juna 2018.godine. Ceo postupak obeležilo je više odlaganja, ali i odluka Vrhovnog kasacionog suda o izmeštanju suđenja. Nije isključeno da se to ponovo dogodi.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odloženo suđenje Milutinu Jeličiću Jutki

Izvor: RTS, 21.Feb.2020

. Novo suđenje Milutinu Jeličiću Jutki za nedozvoljene polne radnje i polno uznemiravanje bivše saradnice Marije Lukić je odloženo.

Nastavak na RTS...

Opet odloženo suđenje Jutki

Izvor: B92, 21.Feb.2020

Kruševac -- Suđenje bivšem predsedniku Opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje odloženo u Osnovnom sudu u Kruševcu za 6. mart...Suđenje je odloženo jer je odbrana tražila izuzeće postojećeg sudije, predsednika Osnovnog i Višeg suda u Kruševcu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.