Nesreća kod Valjeva, poslanik SPS-a Đorđe Milićević teško povređen

Izvor: RTS, 02.Nov.2018, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća kod Valjeva, poslanik SPS-a Đorđe Milićević teško povređen

Potpredsednik Skupštine i poslanik Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević i njegov vozač Dejan Jakovljević povređeni su u saobraćajnoj nesreći kod Valjeva. Lekari su uspeli da zaustave unutrašnje krvarenje kod Milićevića, ali se on i dalje nalazi u teškom stanju, zbog kojeg nije moguće da se prebaci u Beograd. Vozač je nakon operacije stabilno i svestan je.
Nesreća se dogodila jutros >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << oko 5.00 na putu od Uba prema Valjevu, u mestu Bajevac. Automobil SPS-a "škoda oktavija" sleteo je sa puta, udario u betonski stub i prevrnuo se. 

Lekari su nakon pet sati uspeli da zaustave unutrašnje krvarenje Đorđa Milićevića u operacionoj sali valjevske bolnice. 
Državni sekretar, hirurg dr Vladimir Đukić, učestvovao je u delu operativnog zahvata. Kako javlja dopisnik RTS-a, Đukić je rekao da Milićević zbog teškog opšteg stanja, koje zahteva stalne reanimacione kapacitete, neće za sada biti prebačen u Beograd.
Vozač Dejan Jakovljević je polomio obe noge, on je operisan i nalazi se u svesnom i stabilnom stanju. 
Na mestu nesreće nisu primetni tragovi kočenja, a vozilo je poslato na vanredni tehnički pregled.
Kako nezvanično saznajemo, i Milićević i Jakovljević su bili vezani, a prilikom udarca su se aktivirali vazdušni jastuci.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Narodni poslanik Đorđe Milićević u teškom stanju

Izvor: B92, 02.Nov.2018

Narodni poslanik Đorđe Milićević, koji je povređen u nesreći kod Valjeva, u teškom je stanju i nakon druge operacije u valjevskoj bolnici, prenela je RTS...Nesreća se dogodila jutros oko 5.00 sati na putu od Uba prema Valjevu, u mestu Murgaš, kada je automobil SPS-a sleteo sa puta i udario u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.