Na graničnom prelazu Tabanovci privedeni srpski državljani

Izvor: RTS, 12.Avg.2016, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na graničnom prelazu Tabanovci privedeni srpski državljani

Državljani Srbije L. R. i I. V. privedeni su na graničnom prelazu Tabanovci na makedonsko-srpskoj granici, saopštila je makedonska policija.
Makedonska policija je na graničnom prelazu Tabanovci na makedonsko-srpskoj granici kod maloletnog srpskog državljanina L. R. pronašla 46 tableta ekstazija i šest džointa.
Kako se navodi, sedamnaestogodišnji L. R. iz Srbije, koji je putovao autobusom, priveden >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je 10. avgusta i predat je policijskim službenicima.
Istog dana na skopskom aerodromu "Aleksandar Veliki" policija je uhapsila I. V. sa srpskim pasošem, jer je je prilikom pasoške kontrole utvrđeno da postoji nalog za njegovo hapšenje, saopštila je makedonska policija.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.