Izvor: Blic, 12.Avg.2016, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENJA SRBA U SKOPLJU Maloletnik priveden zbog droge, drugi po nalogu za hapšenje

Na graničnom prelazu Tabanovce kod maloletnog srpskog državljanina pronađeno je 46 tableta ekstazija i šest džointa, objavila je makedonska policija.

Kako se navodi, sedamnaestogodišnji L. R. iz Srbije, koji je putovao autobusom, priveden je 10. avgusta i predat je policijskim službenicima.

Istog dana na skopskom aerodromu "Aleksandar Veliki" policija je uhapsila I.V. sa srpskim pasošem, jer je je prilikom pasoške kontrole utvrdjeno da postoji nalog za njegovo hapšenje, saopštila je policija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Na graničnom prelazu Tabanovci privedeni srpski državljani

Izvor: RTS, 12.Avg.2016

Državljani Srbije L. R. i I. V. privedeni su na graničnom prelazu Tabanovci na makedonsko-srpskoj granici, saopštila je makedonska policija. . Makedonska policija je na graničnom prelazu Tabanovci na makedonsko-srpskoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.