NASTRADAO MLADIĆ Pao radnik sa stuba dalekovoda kod Svrljiga

Izvor: Blic, 14.Avg.2015, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTRADAO MLADIĆ Pao radnik sa stuba dalekovoda kod Svrljiga

Inspekcija rada saopštila je da je jedan radnik nastradao kada je pao stub strujnog dalekovoda na kojem je radio, a to se dogodilo u selu Drainac, kod Svrljiga.

U nesreći, koja se desila juče, poginuo je N.S. star 24 godine. Kako se navodi, on je radio na vrhu stuba i bio je vezan opasačem.

"U jednom trenutku stub dalekovoda je iznenada počeo da pada i prilikom pada radnik N. S. je zadobio povredu od koje je preminuo na licu mesta", naveli su iz Inspektorata.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pao sa stubom dalekovoda i poginuo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2015

Inspekcija rada saopštila je danas da je jedan radnik nastradao kada je pao stub strujnog dalekovoda na kojem je radio, a to se dogodilo u selu Drainac, kod Svrljiga...U nesreći, koja se desila juče, poginuo je N.S. star 24 godine. Kako se navodi, on je radio na vrhu stuba i bio je vezan opasačem..."U...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.