Izvor: Blic, 12.Jan.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAGODIO SE Bivšem gradonačelniku Budve dve godine zatvora i 30.000 evra kazne

Bivši gradonačelnik Budve Lazar Rađenović, osumnjičen da je naneo višemilionsku štetu tom gradu, dogovorio se sa tužilaštvom da provede u zatvoru dve godine i uplati 30.000 eura u budžet, potvrdio je danas njegov advokat Željko Đukanović.

Rađenović je sa tužilaštvom potpisao sporazum o priznanju krivice, što je drugi takav slučaj u budvanskim aferama.

Nedavno se sa tužilaštvom nagodio Miloš Marović, sin visokog funkcionera vladajuće Demokratske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << partije socijalista (DPS) Svetozara Marovića.

Mlađi Marović je kao i Rađenović osumnjičen za sporne poslove i višemilionsku štetu i nagodio se sa tužilaštvom da u zatvoru provede godinu dana i uplati budžetu 380.000 eura.

Bivši gradonačelnik Budve je osumnjičen za više sumnjivih poslova kojim je lokalni budžet oštećen za vise od 20 miliona evra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bivši gradonačelnik Budve se nagodio s Tužilaštvom

Izvor: Beta, 12.Jan.2016

Bivši gradonačelnik Budve Lazar Rađenović, osumnjičen da je naneo višemilionsku štetu tom gradu, dogovorio se sa tužilaštvom da provede u zatvoru dve godine i uplati 30.000 evra u budžet, potvrdio je danas njegov advokat Željko Đukanović.Rađenović je s tužilaštvom potpisao sporazum o...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.