Muškarac pucao na prolaznike u Inđiji, dvoje povređeno

Izvor: Radio 021, 05.Okt.2015, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac pucao na prolaznike u Inđiji, dvoje povređeno

Dvadesetjednogodišnji S.N. uhapšen je u Inđiji nakon što je u centru grada pucao iz puške i ranio jednu osobu, dok je druga, od rikošeta, zadobila povrede.

Do pucnjave je došlo, nakon što se osumnjičeni prethodno verbalno posvađao sa oštećenim i njegovim sinom, da bi nakon toga ispalio hitac, iz puške M 48 koju je imao kod sebe, u pravcu oštećenog.

Od rikošeta je povrđena još jedna osoba, koja se nalazila u blizini ulaza, saopštio je MUP Srbije.

Centar Inđije je zatvoren. Očevici tvrde da je osoba koja je pucala uhapšena. Radi se o muškarcu koji je poznat policiji od ranije.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Inđija: Uhapšen mladić koji je pucao na prolaznike

Izvor: Studio B, 05.Okt.2015

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su u Inđiji 21. godišnjeg S.N, koji je sinoć u ulazu u zgradu u Ulici Vojvode Stepe u Inđiji, pucao iz puške i tom prilikom jednu osobu ranio, dok je druga, od rikošeta, zadobila povrede. ..Do pucnjave je došlo sinoć nakon što se osumnjičeni...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.