Inđija: Uhapšen mladić koji je pucao na prolaznike

Izvor: Studio B, 05.Okt.2015, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inđija: Uhapšen mladić koji je pucao na prolaznike

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su u Inđiji 21. godišnjeg S.N, koji je sinoć u ulazu u zgradu u Ulici Vojvode Stepe u Inđiji, pucao iz puške i tom prilikom jednu osobu ranio, dok je druga, od rikošeta, zadobila povrede.

Do pucnjave je došlo sinoć nakon što se osumnjičeni prethodno verbalno posvađao sa oštećenim i njegovim sinom, da bi nakon toga ispalio hitac, iz puške M 48 koju je imao kod sebe, u pravcu oštećnog, a od rikošeta je povređena >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << još jedna osoba, koja se nalazila u blizini ulaza, saopštio je MUP.

Policija je odredila pritvor do 48 za S.N. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio delo teško ubistvo u pokušaju.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Mladić iz Inđije (21) pucao po komšijama zbog svađe

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2015

Policija je u Inđiji uhapsila 21-godišnjeg S.N, koji je u nedelju uveče u ulazu u zgradu u Ulici Vojvode Stepe u Inđiji, pucao iz puške i tom prilikom jednu osobu ranio, dok je druga, od rikošeta, zadobila povrede...Do pucnjave je došlo pošto se osumnjičeni prethodno verbalno posvađao sa oštećenim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.