Miladinu Kovačeviću dve godine i tri meseca zatvora

Izvor: Studio B, 14.Sep.2010, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miladinu Kovačeviću dve godine i tri meseca zatvora

Osnovno tužilaštvo u Beogradu i Miladin Kovačević zaključili su Sporazum o priznanju krivice po kojem će on, za nanošenje teških telesnih povreda Brajanu Stajnhaueru, biti kažnjen sa dve godine i tri meseca zatvora

To je izjavio portaprol republičkog tužilaštva Tomo Zorić.

Pregovori o sporazumu počeli su u podne, posle odlaganja suđenja zakazanog za 10.00 časova.

Kovačević je optužen za nanošenje teških telesnih povreda opasnih po život >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << državljaninu SAD Stajnhaueru u Bostonu maja 2008. godine.

Posle tuče Kovačević je uhapšen u SAD i mesec dana kasnije pušten je uz jemstvo od 100.000 dolara. SAD je napustio pomoću faslifikovanih dokumenata.

Za teške telesne povrede zaprećena je kazna do osam godina zatvora, za falsifikovanje dokumenata do pet godina zatvora, a za zloupotrebu službenog položaja do pet godina zatvora.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOVAČEVIĆU DVE GODINE I TRI MESECA ZATVORA

Izvor: Kurir, 14.Sep.2010

BEOGRAD - Osnovno tužilastvo u Beogradu i Miladin Kovačević zaključili su danas Sporazum o priznanju krivice po kojem će on, za nanošenje teških telesnih povreda Brajanu Stajnhaueru, biti kažnjen sa dve godine i tri meseca zatvora, izjavio je portaprol republičkog tužilaštva Tomo Zorić...Pregovpri...

Nastavak na Kurir...

Miladin Kovačević u zatvoru dve godine i tri meseca

Izvor: Danas, 14.Sep.2010

Miladin Kovačević optužen za nanošenje teških telesnih povreda američkom studentu Brajanu Stajnhaueru, 2008. u Bostonu, postigao je nagodbu sa Prvim opštinskim tužilaštvom kojom je prihvatio kaznu od dve godine i tri meseca zatvora.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.