MUP: Ubio se vlasnik „Kolinga”

Izvor: Politika, 26.Mar.2012, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Ubio se vlasnik „Kolinga”

BEOGRAD – Vlasnik građevinske kompanije „Koling AD” Milan Zukanović (60) izvršio je samoubistvo, rečeno je danas Tanjugu u MUP-u Srbije.

Zukanović se ubio juče u jednom od objekata koje ta firma gradi u Ulici Neznanog junaka 23 na Dedinju, a telo je pronađeno sinoć.

Motivi samoubistva biznismena, za sada, nisu poznati jer, kako se navodi, Zukanović za sobom nije ostavio oproštajno pismo.

Zukanović je, kažu u MUP-u, imao registrovano oružje, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << je pucao u sebe iz pištolja u nelegalnom posedu.

Istraga povodom ovog događaja je u toku.

Kompanija „Koling AD”, poznata po izgradnji luksuznih kuća i apartmana, osnovana je 1990. kao privatno akcionarsko društvo koje se bavi izgradnjom objekata, projektovanje i investicionim poslovima u građevinarstvu.

Osnovna delatnost ove kompanije je građevinarstvo - projektovanje, izgradnja, opremanje, inženjering poslovi i kompletan konsalting u oblasti izgradnje privrednih, poslovnih, stambenih i rezidencijalnih objekata i infrastrukture.

Od sopstvenih investicija, kompanija je u prethodnom periodu izgradila i prodala oko 30 rezidencijalnih vila na Dedinju površine od oko 30.000 metara kvadratnih, kompleks rezidencija „Mačkov kamen” - ekskluzivno naselje sa 22 objekta visokog standarda, na zemljišnoj površini većoj od 34.000 kvadratnih metara, kao i višespratnu stambeno-poslovnu zgradu u Bričaninovoj ulici površine veće od 5.000 metara kvadratnih.

Kompanija Koling je bila projektant i glavni izvodač na nekoliko velikih referentnih projekata - izgradnja poslovnog objekta JP „Srbija šume” na Novom Beogradu površine 13.000 metara kvadratnih, adaptacija i rekonstrukcija zgrade Vlade Srbije nakon bombardovanja 1999. godine, izgradnja benzinske pumpe „Dejton”, stambeno naselje „Panorama Dedinje”, adaptacija i rekonstrukcija hotela Hajat u Beogradu.

Tanjug

objavljeno: 26.03.2012.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio se Milan Zukanović, vlasnik kompanije "Koling"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2012

BEOGRAD -..Vlasnik građevinske kompanije "Koling AD" Milan Zukanović (60) izvršio je samoubistvo, rečeno je danas Tanjugu u MUP-u Srbije...Zukanović se ubio juče u jednom od objekata koje ta firma gradi u Ulici Neznanog junaka 23 na Dedinju, a telo je pronađeno sinoć...Motivi samoubistva biznismena,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

MUP: Ubio se Milan Zukanović

Izvor: Večernje novosti, 26.Mar.2012

Vlasnik građevinske kompanije "Koling" Milan Zukanović ubio se u jednom od objekata koje ta firma gradi u ulici Neznanog junaka. Motivi samoubistva biznismena, za sada, nisu poznati jer za sobom nije ostavio oproštajno pismo

Nastavak na Večernje novosti...

Crna Srbija: U poslednjih 24 sata

Izvor: BKTV News, 26.Mar.2012

U poslednja 24 sata više osoba širom Srbije uhapšeno je zbog krađa, ali i podmetanja požara. U Beogradu se ubio vlasnik građevinske kompanije “Koling” .. Milan Zukanović (60), vlasnik građevinske kompanije “Koling” ubio se juče poslepodne, potvrđeno je “Blicu” iz ove kompanije.Njegovo...

Nastavak na BKTV News...

Biznismen se ubio zbog dugova i bolesti

Izvor: Mondo, 27.Mar.2012, 15:12

Samo nekoliko dana pre svog 60. rođendana Milan Zukanović, vlasnik građvinske firme "Koling" digao je ruku na sebe.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.