Izvor: Blic, 25.Avg.2023, 19:49

MUP IZDAO UPOZORENJE ZA VOZAČE KAMIONA U Mađarskoj sutra stupa na snagu zabrana, evo o čemu je reč

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije skreće pažnju vozačima teretnih vozila, preduzetnicima i pravnim licima da je Ministarstvo građevinarstva i saobraćaja Republike Mađarske donelo odluku kojom se zabranjuje teretni saobraćaj na teritoriji Republike Mađarske od subote, 26. avgusta u 15 časova, do nedelje, 27. avgusta u 22 časa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: U Mađarskoj tokom vikenda zabranjen teretni saobraćaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2023

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je danas da će na teritoriji Mađarske od subote, 26. avgusta u 15 časova do nedelje, 27. avgusta u 22 čas biti zabranjen teretni saobraćaj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

MUP izdao upozorenje za vozače teretnih vozila koji idu u Mađarsku

Izvor: Danas, 25.Avg.2023

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije upozorilo je danas vozače teretnih vozila, preduzetnike i pravna lica da je mađarska vlada donela odluku o zabrani teretnog saobraćaja na teritoriji te zemlje od sutra u 15 časova do nedelje u 22 časa.

Nastavak na Danas...

MAĐARSKA: Zabrana teretnog saobraćaja od 26. do 27. avgusta

Izvor: Pančevac-online.com, 25.Avg.2023

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije skreće pažnju vozačima teretnih vozila, preduzetnicima i pravnim licima da je Ministarstvo građevinarstva i saobraćaja Republike Mađarske donelo odluku kojom se zabranjuje teretni saobraćaj na teritoriji Republike Mađarske od subote, 26. avgusta...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.