Vozači iz Srbije upozoreni – Mađarska donela odluku: Zabranjuje se saobraćaj

Izvor: B92, 25.Avg.2023, 20:00

Vozači iz Srbije upozoreni – Mađarska donela odluku: Zabranjuje se saobraćaj

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije saopštilo je danas da se zabranjuje teretni saobraćaj na teritoriji Republike Mađarske.

Zabrana će važiti od subote, 26. avgusta u 15 časova do nedelje, 26. avgusta u 22 časa.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije skrenulo je pažnju vozačima teretnih vozila, preduzetnicima i pravnim licima, da je Ministarstvo građevinarstva i saobraćaja Republike Mađarske donelo odluku kojom se zabranjuje teretni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saobraćaj na teritoriji Republike Mađarske od subote, 26. avgusta u 15 časova do nedelje, 26. avgusta u 22 časa", navodi se u saopštenju MUP-a.

Apeluje se na vozače teretnih vozila i preduzetnike da se usklade sa ovom odlukom mađarskih vlasti kako bi se izbeglo ugrožavanje protočnosti saobraćaja na graničnim prelazima i prilaznim putevima sa Republikom Mađarskom.

"Napominjemo da je odlukom Ministarstva građevinarstva i saobraćaja Republike Mađarske, zbog produženih vrućina, zabranjeno i zaustavljenje teretnih vozila na svim stajalištima tokom predstojećeg vikenda", navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.