MEGAEKSKLUZIVNO! MARKO MILIĆEV PROGOVORIO POSLE 4 GODINE! Zašto krijem pravog vlasnika kantrimena i koja je PRAVA veza Snežane Divac sa aferom!

Izvor: Kurir, 30.Jul.2018, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEGAEKSKLUZIVNO! MARKO MILIĆEV PROGOVORIO POSLE 4 GODINE! Zašto krijem pravog vlasnika kantrimena i koja je PRAVA veza Snežane Divac sa aferom!

Marko Milićev (38), koji je osuđen na četiri i po godine zatvora jer je u julu 2014. „mini-kantrimenom“ izazvao saobraćajnu nesreću na Brankovom mostu, posle koje je preminuo Luka Jovanović (21), iz požarevačkog zatvora Zabela ekskluzivno za Kurir odlučio je da prvi put progovori o detaljima nezgode koja intrigira javnost četiri godine.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SRAMNO PISMO VOZAČA "KANTRIMENA" IZ ZATVORA Marko Milićev: "Svakom može da se desi" da pregazi mladića i ubije ga iz čista mira

Izvor: Blic, 30.Jul.2018

Marko Milićev (38), koji je osuđen na četiri i po godine zatvora jer je u julu 2014. „mini-kantrimenom“ udario na Brankovom mostu, i na licu mesta usmrtio mladića Luku Jovanovića (21), poslao je iz zatvora sramno pismo čijih je 90 odsto posvećeno opravdanju i žalopojkama da saobraćajna nesreća...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.