MASAKR u Leskovcu: Ubijena TRUDNICA, njen muž i dve ćerke

Izvor: Večernje novosti, 10.Maj.2020, 18:01

MASAKR u Leskovcu: Ubijena TRUDNICA, njen muž i dve ćerke

Ubijeni su jedan muškarac, žena i dve ćerke U centru Leskovca se danas u porodičnoj kući oko 14.45 sati desilo četvorostruko ubistvo u kojem su stradali jedan muškarac i tri žene, najverovatnije otac, dve ćerke i trudna supruga.Među njima je i trudna žena.Na licu mesta je policija i vrh policijske uprave Leskovac. Takođe na licu mesta nema nikog sem policije, a tragovi nasilja nisu vidljivi.Tragedija se dogodila u Ulici Ratka Pavlovića, pored Starog ureda.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KOMŠIJE DALE DVE VERZIJE O UBIJENOJ PORODICI: Oglasila se i VLASNICA kuće u Leskovcu u kojoj se dogodila nesreća (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020

U četvorostrukom ubistvu koje se dogodilo danas u centru Leskovca stradali su muškarac, žena i njihove dve ćerke stare 13 i 18 godina...Četvorostruko ubistvo koje se danas dogodilo u kući u Leskovcu oko 14.45 sati, a u kojem su stradali muškarac, njegova supruga i dve ćerke stare 12 i 18 godina...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.