Lutalica ujeo dečaka u Kumodražu

Izvor: B92, 18.Dec.2011, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lutalica ujeo dečaka u Kumodražu

Beograd -- U blizini crkve u Prolećnoj ulici u Kumodražu u nedelju u 14h pas lutalica ujeo petogodišnjeg dečaka koji se šetao sa majkom. Dečak zadobio lakše povrede glave.

Večernje novosti pišu da je pas, na sreću, dečaku naneo lakše povrede zadnjeg dela glave. Mališan je odmah prevezen na hirurško odeljenje Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj ulici gde su mu lekari sanirali povrede. Prema rečima dr Vojkana Vukadinovića, povrede nisu opasne po život i mališan se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobro oseća.

Kako list nezvanično saznaje, ugriz nije dubok, ali je dečaku rana ušivena pod totalnom anestezijom, jer je ogrebotina na glavi, što je standardna procedura u takvim slučajevima.

Iz predostrožnosti, dečak je zadržan i preko noći u Tiršovoj, a u ponedeljak bi trebalo da bude pušten na kućno lečenje.

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas je u nedelju posetio povređenog dečaka na klinici u Tiršovoj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pas lutalica ujeo petogodišnjaka

Izvor: S media, 19.Dec.2011, 00:00

U blizini crkve u Prolećnoj ulici u Kumodražu u nedelju je nešto posle 14 časova pas lutalica ujeo dečaka Jovana J., starosti oko pet godina koji je u trenutku napada šetao sa majkom. Pas je naneo detetu, na sreću, lakše povrede zadnjeg dela glave, posle iznenadnog napada. Mališan je odmah prevezen...

Nastavak na S media...

DEČAKA IZUJEDAO PAS LUTALICA

Izvor: Kurir, 19.Dec.2011

BEOGRAD - Lutalice haraju! Petogodišnjeg J. J. juče je napao pas lutalica u naselju Kumodraž. Kako saznajemo, dečak je zadobio teške telesne povrede zadnjeg dela glave, pa je operisan sinoć oko 19 časova u dečjoj bolnici u Tiršovoj...BEOGRAD - Lutalice haraju!..Petogodišnjeg J. J. juče je...

Nastavak na Kurir...

Uhvaćen mešanac pitbula koji je napao dete u Kumodražu

Izvor: Blic, 19.Dec.2011

Mešanac pitbula koji je juče napao i povredio petogodišnjeg dečaka u Prolećnoj ulici u Kumodražu, uhvaćen je danas nakon višečasovne akcije “Veterine Beograd”. ..- Na osnovu opisa koji je dala majka dečaka, uhvatili smo mešanca opasne rase pitbul i odveli ga u karantin u Ovči. U pitanju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.