Uhvaćen mešanac pitbula koji je napao dete u Kumodražu

Izvor: Blic, 19.Dec.2011, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćen mešanac pitbula koji je napao dete u Kumodražu

Mešanac pitbula koji je juče napao i povredio petogodišnjeg dečaka u Prolećnoj ulici u Kumodražu, uhvaćen je danas nakon višečasovne akcije “Veterine Beograd”.

- Na osnovu opisa koji je dala majka dečaka, uhvatili smo mešanca opasne rase pitbul i odveli ga u karantin u Ovči. U pitanju je nevlasnički pas, čija mešavina rasa ukazuje da mu je poreklo od nekog vlasničkog pitbula - kažu u "Veterini Beograd”.

Gradski sekretar Predrag Petrović, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je juče obišao povređenog dečaka, još jednom je izrazio žaljenje što još uvek postoje ljudi koji ne shvataju da je samo odgovorno vlasništvo rešenje problema napuštenih pasa.

„Sve mere koje je, a naročito ove godine, preduzeo Grad Beograd, daju rezultate pa se broj incidenata srećom smanjuje. Ali dokle god imamo i makar i jedan incident, borićemo se da rešimo ovaj problem i obezbedimo sigurnost građana" - istakao je Petrović.

Ovo nije jedini napad pasa koji se juče odigrao u prestonici. Sugrađanka Danijela P. (42) teško je povređena kada ju je, dok je šetala Bulevarom Zorana Đinđića na Novom Beogradu, napao i izujedao čopor pasa. U "Veterini Beograd” kažu da će krenuti u potragu za ovim čoporom čim od napadnute žene dobiju opis pasa i lokacije gde se napad dogodio.

Povezane vesti: Žena koja je izgubila bebu: Noću sanjam čopor pasa kako me ujeda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.