DEČAKA IZUJEDAO PAS LUTALICA

Izvor: Kurir, 19.Dec.2011, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEČAKA IZUJEDAO PAS LUTALICA

BEOGRAD - Lutalice haraju! Petogodišnjeg J. J. juče je napao pas lutalica u naselju Kumodraž. Kako saznajemo, dečak je zadobio teške telesne povrede zadnjeg dela glave, pa je operisan sinoć oko 19 časova u dečjoj bolnici u Tiršovoj.

BEOGRAD - Lutalice haraju!

Petogodišnjeg J. J. juče je napao pas lutalica u naselju Kumodraž. Kako saznajemo, dečak je zadobio teške telesne povrede zadnjeg dela glave, pa je operisan sinoć oko 19 časova u dečjoj bolnici u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Tiršovoj.

- Operacija je trajala oko pola sata i on se sada dobro oseća. Otišli smo kod prijatelja i moj sin se sa ostalom decom igrao u dvorištu. Kapija je bila otvorena pa je pas, koji je mešanac pitbula i terijera, ušao u dvorište. Sina je prvo ugrizao za petu, a onda je skočio na njegova leđa i ujedao ga za glavu. Rane su bile strašne, ali doktori kažu da je operacija prošla u najboljem redu, pa se nadam da će oporavak biti brz. On je sada malo uplašen, biću uz njega celu noć - kazala je za Kurir T. J., majka povređenog dečaka.

Dečaka je pre operacije posetio gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.

(D. T.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.