Kristijan Golubović priveden u policijsku stanicu, pa pušten!

Izvor: Press, 13.Jan.2010, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan Golubović priveden u policijsku stanicu, pa pušten!

Kristijan Golubović priveden je juče na informativni razgovor u policijsku stanicu Palilula, jer je policija tokom rutinske kontrole kod njegovog prijatelja S. F. (46) pronašla oko 10 grama heroina.

Kako saznajemo, interventna jedinica zaustavila je Golubovića u Višnjičkoj ulici u Beogradu. Kristijan je vozio je džip „RAB 4", a na mestu suvozača sedeo je S. F.
- Policajci su ih zaustavili, a zatim pretresli džip. Kod S. F. su pronašli oko 10 grama heroina, dok kod Golubovića nije pronađeno ništa....

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nađena droga u džipu Kristijana Golubovića

Izvor: Blic, 14.Jan.2010, 01:10

Beograd - Aleksandar Kristijan Golubović priveden je juče nakon što je u rutinskoj saobraćajnoj kontroli u Višnjičkoj ulici zaustavljen džip kojim je upravljao, a pretresom je kod suvozača S. F. (47) nađeno oko deset grama heroina, saznaje "Blic". ..Golubovićev džip zaustavljen je oko 13 sati...

Nastavak na Blic...

Kristijan Golubović priveden zbog droge

Izvor: SrbijaNet.rs, 14.Jan.2010

Kristijan Golubović završio je sinoć u policiji, jer je prilikom pretresa njegovog džipa u vozilu pronađeno oko deset grama heroina. Ipak, zvezda dokumentarca “Vidimo se u čitulji” pušten je nakon sat vremena iz policijske stanice Palilula jer je njegov drug preuzeo odgovornost na sebe.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.