Kragujevačka policija pronašla ukradene pse vredne 150.000 EVRA

Izvor: Blic, 17.Mar.2016, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevačka policija pronašla ukradene pse vredne 150.000 EVRA

Zbog krađe dva psa iz odgajivačnice u selu Brnjica kod Knića, policija je podnela prijave protiv kragujevčanina M.N. (36) i Podgoričanina B.LJ. (37).

Oni se sumnjiče da su počinili tešku krađu, jer su dva nemačka ovčara, vredna oko 150.000 evra. Oni su pse ukali 26. februara ove godine, i preneli ih na teritoriju Crne Gore, gde ih je policija i pronašla. Osnovano se sumnja da su oni pse ukrali na nagovor M.R. (35) iz Nikšića, koji je uhapšen i tereti se za ugrožavanje sigurnosti i tešku krađu, jer je vlasniku pasa pretio telefonom, SMS porukama i lično.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nađena dva nemačka ovčara vredna 150.000 evra!?

Izvor: Mondo, 17.Mar.2016

Kragujevačka policija pronašla je dva psa - nemačka ovčara, čija je vrednost 150.000 evra, koji su ukradeni 26. februara iz odgajivačnice pasa u mestu Brnjica kod Knića...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Zbog sumnje da su izvršili krivično delo teške krađe, Osnovnom javnom tužilaštvu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.