Kragujevac, zaplenjena marihuana, bombe i municija

Izvor: RTS, 13.Feb.2014, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac, zaplenjena marihuana, bombe i municija

Dve osobe uhapšene na teritoriji opštine Batočina zbog trgovine narkoticima. U drugoj akciji, kragujevački operativci zaplenili 12 bombi i oko 600 komada municije.

Pripadnici kragujevačke kriminalističke policije, posle višemesečnog rada, presekli su još jedan lanac krijumčarenja narkotika.

Na teritoriji Opštine Batočina, zaplenjeno je 15 kilograma marihuane i uhapšena dva lica za koja se sumnja da su drogu prodavali na području šumadijskih opština i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << centralne Srbije, potvrdio je za RTS, načelnik kriminalističke policije Zoran Stanišić.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu.

U drugoj akciji, kragujevački operativci zaplenili su 12 bombi i oko 600 komada municije.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U Batočini zaplenili marihuanu, u Kragujevcu bombe i municiju

Izvor: Kurir, 14.Feb.2014, 03:13

Kriminalistička policija na teritoriji Kragujevca zaplenila 12 bombi i oko 600 komada municije..KRAGUJEVAC - Kragujevačka kriminalistička policija zaplenila je 15 kilograma marihuane na području opstine Batočine i uhapsila dva lica zbog sumnje da su drogu prodavala uživaocima u centralnoj Srbiji,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.