Kragujevac: Vaterpolista automobilom uleteo na autobusko stajalište, povređeno sedam osoba

Izvor: BKTV News, 19.Nov.2012, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: Vaterpolista automobilom uleteo na autobusko stajalište, povređeno sedam osoba

Sedam osoba, među kojima i jedno petogodišnje dete, povređeno je jutros u Kragujevcu na autobuskom stajalištu, kada je na njih naleteo automobil.
Agenciji Beta je u kragujevačkoj Hitnoj pomoći rečeno da su povređene prevezli u Klinički centar.
Nezgoda se dogodila na autobuskom stajalištu u Ulici Zmaj Jovina, a Blic saznaje da je za volanom automobila marke BMW beogradskih tablica bio vaterpolista Boris Popović, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << član vaterpolo kluba “Radnički”.
Kako saznaje taj list u policiji, Popović je već posle semafora nastavio da se kreće velikom brzinom, skrenuo na levu stranu kolovoza, zakačio pešačko ostrvo i automobilom uleteo među putnike koji su čekali autobus.
Inače, to stajalište nalazi se preko puta Hitne pomoći, tako da su povređeni odmah zbrinutu.
Uviđaj je u toku i čeka se detaljniji izveštaj.
Izvor: B92
Tweet
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Vaterpolo

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Vaterpolista naleteo na grupu građana

Izvor: Studio B, 19.Nov.2012

Vaterpolista kragujevačkog kluba Radnički Boris Popović upravljao je putničkim automobilom koji je jutros naleteo na grupu građana na autobuskom stajalištu u Kragujevcu, rekla je portparolka kluba Tijana Đurković. ..Povređeno je sedam osoba, među kojima i jedno dete od pet godina, a agenciji...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.