Kovin: Potraga za telom ubice, a jedini svedok u komi

Izvor: Blic, 17.Sep.2011, 03:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovin: Potraga za telom ubice, a jedini svedok u komi

SMEDEREVO - Dan posle pokušaja ubistva i samoubistva na Kovinskom mostu kod Smedereva, kada je Zlatan Trajković (61) pucao u suprugu Gordanu Đurić (54), a potom i u sebe, a nakon toga pao s mosta u Dunav, razlozi ove porodične tragedije nisu mnogo jasniji.

Naime, za sada jedina osoba koja može da posvedoči šta se dogodilo u četvrtak oko 7.15 časova je Gordana Đurić, ali je ona teško ranjena jer joj je metak prošao ispod uha i sa teškim povredama, praktično u komi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bori se za život u beogradskom Urgentnom centru. Zlatanovo telo još nije nađeno, mada policija intenzivno pretražuje obalu nizvodno od mosta.

- Na tom delu Dunava je plovni put i nije moguće angažovati ronioce, pa nam ostaje samo da čekamo da telo ispliva negde nizvodno. Dali smo sve nađene DNK tragove iz vozila na analizu i veštačenje, pa se može desiti da nam rezultati kažu i nešto više o ovom događaju - kaže Dragoslav Milanović, dežurni istražni sudija Višeg suda u Smederevu.

Po rečima jednog od očevidaca, pecaroša koji se zatekao ispod mosta u momentu tragedije, Zlatanovo telo posle pada sa mosta nije isplivalo, barem ne dok je njemu i njegovom kolegi moglo biti u vidokrugu. Kaže i da su pucnji koje su čuli bili prigušeni i tihi.

S obzirom na to da je, po nalazu istrage, pucano iz pištolja malog kalibra, koji je najverovatnije završio u Dunavu, to se sasvim uklapa u dosadašnja saznanja istrage.

Opširnije u štampanom izdanju...

Povezane vesti: Teško ranio ženu posle svađe, ubio se i pao u Dunav Oteto sedam estonskih turista u Libanu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kobna svađa u otadžbini

Izvor: Vesti-online.com, 17.Sep.2011

Lekari se i dalje bore za život Gordane Đurić (57), kojoj je prekjuče u glavu pucao suprug Zlatan Trajković (61), a potom ispalio metak u sebe i pao s mosta kod Kovina u Dunav. Kako saznajemo, njeno stanje je izuzetno teško i nesrećna žena još nije došla svesti...Tragedija se dogodila u četvrtak...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.