IZDRŽI, GORDANA

Izvor: Kurir, 17.Sep.2011, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZDRŽI, GORDANA

BEOGRAD - Borba za život! Gordana Đ. (57), koju je u četvrtak hicem iz pištolja na Kovinskom mostu ranio suprug Zlatan T. (61), i dalje je u teškom stanju i lekari beogradskog Urgentnog centra bore se za njen život. Zlatan T. je posle krvavog pira presudio sebi i završio u Dunavu. Za njegovim telom se i dalje traga.

BEOGRAD - Borba za život!

Gordana Đ. (57), koju je u četvrtak hicem iz pištolja na Kovinskom mostu ranio suprug Zlatan T. (61), i dalje je u teškom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stanju i lekari beogradskog Urgentnog centra bore se za njen život. Zlatan T. je posle krvavog pira presudio sebi i završio u Dunavu. Za njegovim telom se i dalje traga.

Ispred porodične kuće bračnog para u Fočanskoj ulici u Smederevu okupili su se juče brojni rođaci i prijatelji. Rođaci su juče očekivali dolazak Zlatanove i Gordanine dece, koja je trebalo da stignu iz Nemačke, gde žive i rade. Šokirani događajem, rođaci nisu želeli da daju izjave o tragediji koja se prekjuče dogodila na Kovinskom mostu.

- Zlatanovi i Gordanini unuci su u kući. Ne treba decu potresati i plašiti ih. Ionako od četvrtka plaču za dedom Zlatanom i nadaju se da će baka preživeti - bilo je sve što je rekao jedan od rođaka.

Komšije nastradalih supružnika su u šoku.

- Ne mogu da poverujem da je Zlatan bio sposoban nekome da naudi, a naročito Gordani! Izgledali su kao složna porodica! I oni i njihova deca žive i rade u inostranstvu. Ovde dolaze na odmor. Nema ni sedam dana kako su stigli. Videla sam ih u četvrtak ujutro, malo pre tragedije. Zlatan je svratio da kupi cigarete i hleb, a Gordana ga je čekala u kolima. Odvezli su se negde, a ubrzo sam čula za tragediju - priča komšinica.

Ona je dodala da nikad nije čula da supružnici imaju problema.

- Nismo čuli da se svađaju ili prepiru. Ko zna šta je njemu kliknulo u glavi. Jadna žena! - dodaje vidno potresena komšinica.

Hici na mostu

Gordana Đ. (57) nađena je s ranom na vratu u četvrtak oko osam sati ujutru u „folksvagen polu“ bečkih registracija. Policija je saopštila da je u nju pucao suprug Zlatan T. (61), koji je potom stao na spoljnu stranu ograde mosta i pucao u sebe. Tokom uviđaja jedna čaura nađena je u automobilu, a dve pored vozila.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.