KRVAVO UBISTVO U VRBASU Izbo čoveka nožem na ulici pa sačekao policiju

Izvor: Blic, 30.Jun.2015, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVO UBISTVO U VRBASU Izbo čoveka nožem na ulici pa sačekao policiju

Vrbaščanin Aleksandar Burda ubio je jutros Dragutina Vukićevića iz Savinog sela u centru Vrbasa.

Burda je Vukićevića izbo kuhinjskim nožem na ulici. Kako kažu oni koji su gledali ovaj stravičan čin, Alesandar je prišao Draganu i bez ikakvog prethodnog nagoveštaja nekoliko puta mu zabio nož u stomak.

Iz vrbaške bolnice kažu da je Dragutinu rađena reanimacija, ali bezuspešno.

Kako nezvanično saznajemo ovo nije prvi slučaj da je Burda napadao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ljude nožem. On je to već uradio dva puta, a tada je ubo jednu ženu i muškarca, ali su oni prošli bez posledica.

Aleksandar sa lica mesta nije ni pobegao, već je sačekao policiju. On je prebačen na odeljenenje za neuropsihijatriju, a posle pregleda biće zadržan u pritvoru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vrbas: Izbo čoveka na ulici i sačekao policiju

Izvor: Radio 021, 30.Jun.2015

Vrbaščanin Aleksandar B. ubio je jutros D.V. (53) iz Savinog sela u centru Vrbasa...Aleksandar B. je muškarca izbo kuhinjskim nožem na ulici. Kako kažu oni koji su prisustvovali ovom činu, osumnjičeni je prišao žrtvi i bez ikakvog prethodnog nagoveštaja nekoliko puta mu zabio nož u stomak...Iz...

Nastavak na Radio 021...

ZVERSKO UBISTVO U VRBASU: Izbo čoveka na ulici pa sačekao policiju

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jun.2015

Vrbaščanin Aleksandar Burda ubio je jutros Dragutina Vukićevića iz Savinog sela u centru Vrbasa...Burda je Vukićevića izbo kuhinjskim nožem na ulici. Kako kažu oni koji su gledali ovaj stravičan čin, Alesandar je prišao Draganu i bez ikakvog prethodnog nagoveštaja nekoliko puta mu zabio nož...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.