Ubistvo u Vrbasu, uhapšen počinilac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2015, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo u Vrbasu, uhapšen počinilac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su muškarca starog 29 godina iz Vrbasa, zbog sumnje da je danas u tom mestu počinio ubistvo.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, on se sumnjiči da je oko 11 sati zadao više uboda nožem 53-godišnjaku iz Savinog Sela, nanevši mu povrede od kojih je preminuo u bolnici u Vrbasu.

Policija mu je odredila meru zadržavanja do 48 sati.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, biti doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Somboru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ubistvo u Vrbasu, uhapšen mladić

Izvor: B92, 30.Jun.2015

Policija je uhapsila mladića (29) iz Vrbasa, zbog sumnje da je nožem napao i ubio jednog čoveka iz Savinog Sela danas oko 11h...Mladić je osumnjičen da je u Vrbasu zadao više uboda nožem 53-godišnjaku iz Savinog Sela i tako mu naneo povrede od kojih je preminuo u bolnici u Vrbasu...Osumnjičeni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.