Izgubio kontrolu nad jugom, pa se zakucao u banderu: Stradala jedna osoba kod Vranja

Izvor: Večernje novosti, 08.Nov.2019, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgubio kontrolu nad "jugom", pa se zakucao u banderu: Stradala jedna osoba kod Vranja

Ekipa policije vrši uviđaj na licu mesta Jedna osoba je smrtno stradala u saobraćajnoj nesreći koja se nešto posle podneva dogodila u selu Korbevac kod Vranja. Prema našim nezvaničnim saznanjima, vozač „juga“ je iz, za sada nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom i skrenuo sa kolovoza. Nakon udarca u betonsku banderu, vozač je smrtno stradao na licu mesta. Pročitajte još - Odvela mlađe dete u vrtić i ostavila sina samog, kada se vratila videla >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je policiju i telo prekriveno čaršafom: Detalji tragedije u Nišu (VIDEO) Ekipa policije vrši uviđaj na licu mesta, a u saniranju posledica učestvuju i pripadnici vatrogasno-spasilačkog tima. Više informacija bi trebalo da bude dostupno nakon izvršenog uviđaja.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nastradao vozač "juga" u udesu kod Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 08.Nov.2019

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 12:45 na putu kod vranjskog sela Korbevac, kada je sleteo sa puta, a potom udario u betonski stub, poginuo je 54-godišnji vozač "juga", potvrdili su Južnim vestima u vranjskoj policiji.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.