Iz devet manastira ukrali oko milion dinara, uhapšeno petoro

Izvor: RTS, 26.Nov.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz devet manastira ukrali oko milion dinara, uhapšeno petoro

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su pet osoba zbog sumnje da su iz devet manastira ukrali oko milion dinara.
Uhapšeni su B. Ž. (59) iz Inđije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio seriju krivičnih dela teška krađa, kao i Z. Ć. (57) iz Užica, M. M. (35) iz okoline Kragujevca, B. T. (54) iz Stare Pazove i G. T. (42) iz Kruševca, osumnjičene za isto krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << delo u saizvršilaštvu, saopštila je danas PU Kragijevac.
Postoje osnovi sumnje da su oni u prethodnom periodu na teritoriji Kragujevca, Užica, Pirota i Šapca, provalili u devet manastira, iz kojih su ukrali oko 1.000.000 dinara.
Osumnjičeni B. Ž. i Z. Ć. uhapšeni su u Užicu neposredno nakon što su, kako se sumnja, provalili u jedan od manastira.
Policija je kod njih dvojice pronašla ukradeni novac u raznim valutama, a u vozilu ''pasat'' u kom su bili osumnjičeni i alat koji su, kako se sumnja, koristili prilikom provala.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen vlasnik i svi zaposleni staropazovačke firme "Jovanjica" zbog proizvodnje marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bеogradu, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, pronašli su na poljoprivrеdnom dobru u blizini Starе Pazovе ilеgalnu laboratoriju za proizvodnju marihuanе u vеštačkim uslovima i zaplеnili 649,4 kilograma osušеnе marihuanе i 65.581...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uhapšene četiri osobe, sumnja se da su oštetile opštinu Lajkovac za više od deset miliona dinara

Izvor: RTS, 26.Nov.2019

Policija je uhapsila četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile više koruptivnih krivičnih dela u postupcima javnih nabavki, čime je opština Lajkovac oštećena za više od 10.000.000 dinara. . Uhapšeni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.