Ispitano 14 svedoka, otac osumnjičenog za ubistvo Danke otkazao punomoćje advokatu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2024, 14:15

Ispitano 14 svedoka, otac osumnjičenog za ubistvo Danke otkazao punomoćje advokatu

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru do sada je ispitano 14 svedoka u postupku protiv Dejana D. i Srđana J., osumnjičenih da su ubili dvogodišnju devojčicu Danku Ilić. Iz tužilaštva su za Tanjug potvrdili i da bi sutra trebalo da bude ispitan otac Srđana J. u svojstvu svedoka.
Nebojša Živanović, advokat Radoslava D. oca Dejana D. osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, rekao je za Tanjug da mu je njegov klijent otkazao punomoćje.
Radoslav D. je osumnjičen da je svom sinu pomogao da telo devojčice premesti sa deponije na za sada nepoznatu lokaciju.
S obzirom da je otkazao punomoćje izabranom braniocu, Radoslavu D. bi sad ukoliko sam ne angažuje drugog advokata,...
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Do sada ispitano 14 svedoka, sutra svedoči otac osumnjičenog za ubistvo devojčice kod Bora

Izvor: Radio 021, 23.Apr.2024

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru do sada je ispitano 14 svedoka u postupku protiv D. D. i S. J, osumnjičenih da su ubili dvogodišnju devojčicu Danku Ilić.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.