ISPRED ŠABANOVE KUĆE MUK: Kolege u šoku dolaze da izjave saučešće, sin i ćerka danas putuju za Nemačku

Izvor: Večernje novosti, 17.Feb.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPRED ŠABANOVE KUĆE MUK: Kolege u šoku dolaze da izjave saučešće, sin i ćerka danas putuju za Nemačku

Trenutno se sa Šabanovom porodicom nalaze i Zorica Brunclik, Kemiš i mnogobrojne zvezde naše estrade. Vest o pogibiji kralja narodne muzike Šabana Šaulića zatekla je celu Srbiju.Vrata porodičnog doma Šaulića na Dedinju su celo jutro otvorena. Trenutno se sa Šabanovom porodicom nalaze i Zorica Brunclik, Kemiš i mnogobrojne zvezde naše estrade. Nešto malo kasnije naš reporter je uočio i Melinu, suprugu Harisa Džinovića.Sin Mihajlo, Sanela i njen suprug Zoran Bata >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Mirković danas letom u 17 čaova idu za Nemačku. Kako smo nezvanično saznali, oni još uvek nisu dobili zvanično saopštenje od nemačke policije.- Šabanove kolege dolaze još uvek u porodičnu kuću kako bi izjavili saučešće. Oni su za nesreću čuli još rano jutros pa su se odmah uputili u dom Šaulića. Videli smo Zoricu Brunclik i Kemiša kako ulaze. Bili su u šoku i vidno potrešeni - rekao je reporter "Novosti" sa lica mesta.Zorica Brunclik i Kemiš / Foto: N.SkenderijaŠabanov zet na kapiji / Foto: N.Skenderija Šabanovi prijatelji dolaze da izjave saučešće porodici / Foto: N.SkenderijaDom porodice Šaulić / Foto: N.Skenderija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PORODICA ŠABANA ŠAULIĆA KREĆE NA AERODROM Muk ispred kuće poginulog pevača, supruga, sin i ćerke polaze za Nemačku

Izvor: Blic, 17.Feb.2019

U porodičnoj kući Šaulića okupljaju se mnogobrojni prijatelji i članovi porodice koji su došli da izjave saučešće, a Šabanova supruga Goca i naslednici Mihajlo, Ilda i Sanela u ovim trenucima spremaju se da krenu na aerodrom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.