I muž osumnjičen za ubistvo suprugine majke i bake

Izvor: Radio 021, 02.Mar.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I muž osumnjičen za ubistvo suprugine majke i bake

Teodora V. (39) i njen nevenčani suprug Borislav S. uhapšeni su pod sumnjom da su satarom ubili Teodorinu majku Ljiljanu Đ. (61) i baku Ivanku Đ. (90) u Beogradu.

Prvo je privedena Teodora, koja je bila u teškom alkoholisanom stanju, a odmah nakon što je odvedena na VMA, po nalogu Višeg tužilaštva priveden je i njen suprug B.S.

Teodora se nalazila u kritičnom stanju, jer je mešala alkohol sa psihoaktivnim supstancama, ali lekari su uspeli da stabilizuju njeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << stanje. "Ona je sada u stabilnom stanju i svesna je", rekli su za "Blic" na VMA.

Decu Teodore V, četvorogodišnjeg sina i šestomesečnu ćerku, je preuzeo Centar za socijalni rad.

Borislav S. je inače i prijavio zločin. Prema rečima komšija, Teodora V. je  bila na lečenju od narkomanije.

Još se ne zna zašto je priveden i njen suprug, osim da se dokazi na licu mesta nisu uklapali u njegovu priču.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.