STRAVIČNO U centru Beograda satarom ubila majku i baku

Izvor: Blic, 02.Mar.2015, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNO U centru Beograda satarom ubila majku i baku

U centru Beograda desilo se krvavo ubistvo, kada je žena satarom ubila svoju baku i majku.

Strašan zločin se desio u Mileševskoj ulici 33, kada je T.Đ (1976) satarom ubila svoju majku Ljiljanu (1953) i baku Ivanku (1924).

Incident se desio posle svađe.

Kako saznaje "Blic", jezivo ubistvo se desilo dok je u prostoriji bila i beba čija je majka T.Đ. Radnici iz centra za socijalni rad su došli da preuzmu dete.



Drugo dete >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osumnjičene, trogodišnji dečak, nije bio u stanu u trenutku zočina, već u vrtiću, ali su po njega takođe otišli radnici Centra za socijalni rad.

Prema rečima komšija, ubijena Ljiljana se bavila produkcijom na televiziji i filmu i nedavno je otišla u penziju.

Zločin je zatekao suprug ubice, koji je i pozvao policiju. Ubica je odvezena na Vojno-medicinsku akademiju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svirepi zločin u Beogradu, osumnjičena na VMA

Izvor: Mondo, 02.Mar.2015

Stravično ubistvo u Mileševskoj ulici u centru Beograda. Žena T.V. (39) osumničena da je satarom ubila svoju baku i majku! Tokom zločina u prostoriji bila i beba osumnjičene! Ona je lečena od narkomanije. Priveden i njen suprug...Foto: screenshot/FoNet..Strašan zločin se desio u Mileševskoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.