BEOGRAĐANKA MEŠALA ALKOHOL I LEKOVE: Satarom ubila majku i baku, beba spasena

Izvor: Kurir, 02.Mar.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAĐANKA MEŠALA ALKOHOL I LEKOVE: Satarom ubila majku i baku, beba spasena

Strašan zločin se desio u Mileševskoj ulici 33, kada je Teodora V. (39) satarom ubila svoju majku i baku

BEOGRAD - U centru Beograda desio se stravičan zločin, kada je žena Teodora V. (39) satarom ubila svoju baku Ivanku Đ. (91) i majku Ljiljanu Đ. (62).

Kako Kurir saznaje, u stanu je bila i beba od šest meseci, ali na sreću prošla je nepovređena. Policija je na licu mesta i obavljen je uviđaj, a došli su i radnici Centra za socijalni rad koji će preuzeti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i zbrinuti bebu.

Ubistvo se desilo u Mileševskoj ulici 33. Prema prvim informacijama, užasan prizor u stanu zatekao je suprug osumnjičene, koji je odmah pozvao policjiu.

Zločin se najverovatnije dogodio u toku noći ili u ranim jutarnim satima, a sumnja se da mu je prethodila porodična svađa. Osunjičena je prebačena na VMA, gde je ustanovljeno da je mešala alkohol i tablete.

Komšije u zgradi u kojoj se stravičan zločin dogodio zbunjeni su i u potpunom šoku.

Posle konzumiranja psihoaktivnih supstanci i alkohola, Teodora je bila kritičnom stanju, ali lekari VMA uspeli da stabilizuju njeno stanje i sada se nalazi van životne opasnosti.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Višestruko ubistvo u centru BG

Izvor: B92, 02.Mar.2015

U centru Beograda, u Mileševskoj ulici, dogodilo se višestruko ubistvo, 39-godišnja T. Đ. satarom je usmrtila svoju 60-godišnju majku i 90-godišnju baku...Prema saznanjima reportera B92, ubistvima je prethodila svađa, a komšije su istakle da u toj porodici nikada nije bilo većih problema...U...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.