Hrvatica divljala po srpskom auto-putu: Vozila 185 kilometara na sat

Izvor: B92, 22.Apr.2021, 08:26

Hrvatica divljala po srpskom auto-putu: Vozila 185 kilometara na sat

Saobraćajna policija u Sremskoj Mitrovici u sredu je podnela prekršajnu prijavu protiv državljanke Hrvatske (32).

Ona je na autoputu Zagreb-Beograd vozila “Bentli” brzinom od 185 kilometara na sat, saopštio je MUP Srbije, a prenosi Jutarnji list.

Hrvatica je ranije juče zaustavljena na deonici autoputa između graničnog prelaza Bajakovo/Batrovci i Beograda, na teritoriju opštine Pećinci, jer je vozila 55 kilometara na sat brže od maksimalno dozvoljenih 130 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kilometara.

Zbog prekršaja koji se, po srpskom zakonu o sigurnosti saobraćaja tretira kao "nasilnička vožnja", protiv žene je podneta "odgovarajuća prekršajna prijava", a može joj biti izrečena novčana kazna i višemesečna zabrana upravljanja vozilom na teritoriji Srbije.

Pojačana kontrola brzine deo je 24-satne međunarodne akcije "Spidmaraton 2021" koju je organizovao Roadpol, a sprovodi se u 30 evropskih zemalja, prenosi Jutarnji list.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hrvatica divljala po srpskom auto-putu, vozila 185 km/h

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Apr.2021

SREMSKA MITROVICA - Saobraćajna policija u Sremskoj Mitrovici juče je podnijela prekršajnu prijavu protiv državljanke Hrvatske (32).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.