Hapšenja zbog zloupotrebe: Falsifikovali uplatnice za registraciju vozila, ojadili budžet Srbije

Izvor: BKTV News, 26.Apr.2017, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja zbog zloupotrebe: Falsifikovali uplatnice za registraciju vozila, ojadili budžet Srbije

Beogradska policija uhapsili su P.B. (34), A.B. (36) i G.S. (42) iz Beograda, zbog sumnje da su u od marta do juna prošle godine zloupotrebom položaja oštetili budžet Srbije za više od 750.000,00 dinara.

Osumnjičeni su, u jednoj agenciji za registraciju vozila čije je odgovorno lice P.B., prilikom registracije vozila falsifikovali uplatnice koje su sa dokumentacijom predavali na šalterima MUP-a, na osnovu kojih su dobijali registracione nalepnice. Potom su te nalepnice davali >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << vlasnicima vozila kojima su registrovali automobile.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Akcija srpske policije: Uhapšen blagajnik Osnovnog suda u Senti

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.