Hakeri napali sajt akcije Najbolje iz Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2012, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hakeri napali sajt akcije "Najbolje iz Srbije"

Privredna komora Srbije (PKS) saopštila je danas da su hakeri u utorak napali sajt akcije "Najbolje iz Srbije 2011."

Taj sajt je od sinoć ponovo u funkciji i većina informacija je vidljiva i dostupna.

U saopštenju PKS sa navodi da se ove godine akcija izbora najboljih robnih, uslužnih i korporativnih brendova na tržištu Srbije "Najbolje iz Srbije" organizuje osmi put.

Dodaje se da je cilj te akcije jačanje imidža domaćih brendova, poboljšanje konkurentnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << podrška inovativnosti i afirmacija lokalnih brendova, a daje se i podrška stranim investicijama i kompanijama za ostvarene poslovne rezultate na tržištu Srbije.

Ovogodišnja akcija "Najbolje iz Srbije 2011." počela je u novembru prošle godine, a njeni organizatori su PKS i dnevni ekonomski list "Privredni pregled", u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i trgovine Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.