Albanski hakeri napali sajt Najbolje iz Srbije 2011

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2012, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanski hakeri napali sajt "Najbolje iz Srbije 2011"

BEOGRAD -

Albanski hakeri napali su sajt "Najbolje iz Srbije 2011", na kome su postavili sliku albanske zastave i poruku "Mitrovica je naša", saopštila je danas Privredna komora Srbije (PKS).

Sajt je napadnut juče, a stručnjaci su tokom večeri uspeli da obezbede funkcionalnost sajta i vidljivost većine informacija od značaja učesnicima akcije i široj javnosti.

PKS i dnevni list "Privredni pregled", u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, trgovine, šumarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i vodoprivrede, osmi put je organizovalo akciju "Najbolje iz Srbije" - izbor najboljih robnih, uslužnih i korporativnih brendova na tržištu naše zemlje, podseća PKS.

Akcija je usmerena na jačanje imidža domaćih brendova, poboljšanje konkurentnosti, podršku inovativnosti i afirmaciju lokalnih brendova, a daje se podrška stranim investicijama i kompanijama za ostvarene poslovne rezultate na srpskom tržištu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Hakeri napali sajt akcije "Najbolje iz Srbije"

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2012

Privredna komora Srbije (PKS) saopštila je danas da su hakeri u utorak napali sajt akcije "Najbolje iz Srbije 2011."..Taj sajt je od sinoć ponovo u funkciji i većina informacija je vidljiva i dostupna...U saopštenju PKS sa navodi da se ove godine akcija izbora najboljih robnih, uslužnih i korporativnih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.