HAOS U POLICIJSKOJ STANICI Ovako je privedeni krenuo pištoljem na policajce i ZAVRŠIO RANJEN

Izvor: Blic, 22.Mar.2017, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U POLICIJSKOJ STANICI Ovako je privedeni krenuo pištoljem na policajce i ZAVRŠIO RANJEN

U pucnjavi koja se jutros dogodila u stanici policije u Malom Zvorniku teže je povređen pritvorenik S. A. (23) iz okoline Loznice, koji je prethodne večeri prebačen iz ovog grada jer tamo nemaju adekvatne uslove za smeštaj pritvorenika.

Prema nezvaničnim informacijama, on je napao policajca koji mu je doneo poslužavnik sa doručkom, udario ga nogom, oborivši ga na zemlji i oteo mu službeni pištolj.

Odmah su odreagovali i drugi dežurni policajci pokušavši >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da savladaju pritvorenika, ali je on uspeo da jednom od njih zada nekoliko udaraca pištoljem u glavu.

U opštem metežu ispaljeno je nekoliko hitaca od kojih je S. A. zadobio prosrelne rane.

On je odmah zbrinut u malozvorničkom Domu zdravlja, gde je ponovo pokušao da pobegne, ali je savladan i potom hitno prebačen u Opštu bolnicu u Loznicu.

- Jedan pacijent je primljen sa četiri prostrelne rane na odeljenje hirurgije. Rane su primarno zbrinute ali zbog bezbednosnih razloga, u dogovoru sa direktorom bolnice i policijom, procenjeno je da je bolje da se lečenje nastavi u zatvorskoj bolnici u Beogradu. Pacijent nije životno ugrožen i uz pratnju policije i lekara će biti sproveden u Beograd – potvrđeno je iz lozničke Opšte bolnice.

Od građana Malog Zvornika se moglo čuti da su bili iznenađeni prizorom i da im nije bilo jasno šta se dešava kada su videli kako policajci užurbano idu u pravcu doma zdravlja.

– Neki od njih su bili krvavi, trčali su, ali nismo mogli znati šta se dešava. Čuli smo kasnije da je pritvorenik napao policajce, a da je potom i u domu zdravlja pravio rusvaj – pričaju Malozvorničani.

Inače, kako se nezvanično moglu čuti, S. A, je od ranije poznat policiji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.