Gornji Milanovac: Pijan zapalio sebe i majku žarom od cigarete?!

Izvor: S media, 03.Okt.2011, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gornji Milanovac: Pijan zapalio sebe i majku žarom od cigarete?!

U kući Milomira Lazića (56) i njegove majke Milene (77), u Gornjem Milanovcu, sinoć je izbio požar. On je poginuo, a majka je zadobila teške opekotine. Prema prvim nezvaničnim saznanjima S media portala, požar je izazvao neugašeni pikavac od cigarete.

Milomir Lazić izgubio je sinoć život u požaru koji je zahvatio njegovu

porodićnu kuću u prigradskom naselju Svračkovci u Gornjem Milanovcu.

Stradala žena u požaru u stanu

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />Poklanjam kuću, nemam da platim struju

Opet se zapalio najjeftiniji auto na svetu

- Tom prilikom njegova majka Milena zadobila je teške opekotine opasne po život i nakon ukazane lekarske pomoći, hitno je prebačena u Klinički centar u Beograd – saopštila je policija u Čačku.

Kako smo nezvanično saznali požar u porodičnoj kući Lazića izbio je jer nastradali Milomir nije dobro ugasio cigaretu.

Milomir pijan zapalio kuću?

Komšije u Svračkovcima za S media portal kažu da je Milomir Lazić ‘dosta pio i da nije radio’.

- On je pio ceo život. Mnogo je pio! Otac mu rano umro, a on osato sa majkom da živi. Nije je tukao, ni maltertirao, ali je dosta voleo “čašicu”. Dece nije imao – kažu komšije za S media portal, ne želeći da im otkrivamo imena.

Prema njihovim rečima, Milomir se nije ženio, a pored alkohola, imao je još jedan porok; umeo je, kažu, da “vara na sitno”.

- Kraduckao je.Sigurno je zaspao pijan, ispala mu cigareta iz ruke i eto nesreće! Posao nije imao, a svojevremeno je znao da falsifikuje potpise na čekovima. Al’ sad ova nesreća?! Jadna mu majka, bolje da ni nje nema više – priča komšinica, bliska kući Lazića.

Tanja Radunović

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.