Dušica Jakovljević se večeras vraća na svoj stari posao!

Izvor: Svet plus, 13.Maj.2024, 19:20

Dušica Jakovljević se večeras vraća na svoj stari posao!

Voditeljka Dušica Jakovljević se večeras vraća na televiziju Pink ali ne samo to, ona se vraća na svoj stari posao. Prvi gost biće joj starleta Stanija Dobrojević, a koliko se Dušica kaje zbog napuštanja posla pogledajte u nastavku.
Dušica Jakovljević se ponovo našla na "Pinku" i večeras će prvi put posle povratka biti pred kamerama te televizije. Ona će voditi emisiju "Elitu", a njen prvi gost će biti Stanija Dobrojević, poznata starleta. Tema će biti aktuelna zbivanja u rijalitiju, učesnici, ali i detalji njenog odnosa sa Asminom Durdžićem i njihovi planovi. Dušica je naglasila da su joj saradnici nedostajali tokom odsustva, te da je pratila emisiju "Elitu" koju je ranije vodila.
Dušica...

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.