Godfri: Srbija dobija deo američke pomoći za borbu protiv kovid-19

Izvor: Danas, 27.Mar.2020, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godfri: Srbija dobija deo američke pomoći za borbu protiv kovid-19

Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri izjavio je danas da će Srbija dobiti deo novca iz fonda od 274 miliona dolara koji su SAD izdvojile kao pomoć zemljama sa hitnim medicinskim potrebama u borbi protiv pandemije novog korona virusa i da je vlada Srbije već dostavila spisak onoga što je najpotrebnije.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Godfri: Srbija dobija deo pomoći SAD za borbu protiv korone

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Mar.2020

Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri izjavio je da će Srbija dobiti deo novca iz fonda od 274 miliona dolara koji su SAD izdvojile kao pomoć zemljama sa hitnim medicinskim potrebama u borbi protiv pandemije novog korona virusa i da je vlada Srbije već dostavila spisak onoga što je najpotrebnije. U...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.