Forum beogradskih gimnazija: Testirajte učenike i nastavnike, ili zatvarajte škole

Izvor: Danas, 19.Nov.2020, 12:15

Forum beogradskih gimnazija: Testirajte učenike i nastavnike, ili zatvarajte škole

Forum beogradskih gimnazija saopštio je danas da od ministra prosvete Branka Ružića očekuje da se na sednici Vlade Srbije i Kriznog štaba založi da se svim nastavnicima, kod kojih se pojavljuju blagi simptomi respiratornih infekcija, omogući testiranje na Kovid 19 o trošku zdravstvenog osiguranja.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Forum: Testirajte učenike i nastavnike, ili zatvarajte škole

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Nov.2020

Forum beogradskih gimnazija pozvao je danas ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branka Ružića da se založi da se svim nastavnicima u gimnazijama omogući besplatno tesitranje na koronavirus..."Svim nastavnicima, kod kojih se pojavljuju blagi simptomi respiratornih infekcija treba omogućiti...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.