EKSPLOZIJA U KOSOVSKOJ MITROVICI Povređena jedna osoba, oštećeno osam automobila

Izvor: Blic, 29.Nov.2015, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLOZIJA U KOSOVSKOJ MITROVICI Povređena jedna osoba, oštećeno osam automobila

Jedno lice albanske nacionalnosti povređeno je, a osam automobila oštećeno u eksploziji koja se danas dogodila u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Incident se dogodio oko 13 časova izjavio je Tanjugu regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić, istakavši da je aktivirana eksplozivna naprava, najverovatnije bomba, i da je jedan radnik - kosovski Albanac tom prilikom povređen.

Eksplozija se dogodila u multietničkom naselju Tri solitera u ulici Kolašinskoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a radnik koji je lakše povređen je bio zaposlen na poslovima izrade fasade na jednoj od zgrada.

Osam vozila, koja su bila parkirana u blizini su oštećena, potvrdio je Bojić.

Istraga u vezi sa ovim slučajem je u toku.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSPLOZIJA U KOSOVSKOJ MITROVICI: Jedna osoba povređena

Izvor: Kurir, 29.Nov.2015

KOSOVSKA MITROVICA - Jedno lice albanske nacionalnosti povređeno je, a osam automobila oštećeno u eksploziji koja se danas dogodila u severnom delu Kosovske Mitrovice...Incident se dogodio oko 13 časova izjavio je regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić, istakavši da je aktivirana...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.