Drug ubio Marka Jakovljevića?! Strahinja: Pištolj sam poslednji put video u Miloševim rukama!

Izvor: Večernje novosti, 23.Apr.2014, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drug ubio Marka Jakovljevića?! Strahinja: Pištolj sam poslednji put video u Miloševim rukama!

VIŠE tužilaštvo u Beogradu je pokrenulo istragu protiv Strahinje Blagojevića, zbog sumnje da je u ponedeljak oko 21.30 u dvorištu OŠ "Aleksa Šantić" ubio Marka Jakovljevića (16). Njemu se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo. Sudija za prethodni postupak Višeg suda odredio mu je pritvor od 30 dana, zbog postojanja opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke. Kako "Novosti" saznaju iz izvora bliskih istrazi, Blagojević je negirao da je ubio Marka i rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je, koliko se seća, poslednji put pištolj bio u rukama brata ubijenog, Miloša Jakovljevića. Posle ubistva šesnaestogodišnjeg Marka Jakovljevića u Kaluđerici, policija je, po nalogu tužioca, odredila četrdesetosmočasovno zadržavanje trojici mladića, među kojima je i njegov rođeni brat Miloš (20). Svima ja urađen test na barutne čestice, takozvana parafinska rukavica, a po prvim informacijama Strahinja je taj koji je pucao. Markov brat i još jedan njihov drugar trenutno su na saslušanju pred tužiocem. Da podsetimo, Marko Jakovljević upucan je u ponedeljak oko 21.30 u Ulici Radisava Ignjatovića, u dvorištu Osnovne škole "Aleksa Šantić" u Kaluđerici, koju je nekada pohađao. Prema prvim nezvaničnim informacijama i priči trojice privedenih tinejdžera, na Marka je pucano iz crnog "mercedesa" u pokretu. Ipak, priče momaka se nisu poklapale, pa su svi odvedeni na poligraf. Pištolj je ubrzo pronađen u obližnjoj rečici, pa se javila sumnja da je priča o pucnjima iz automobila u pokretu izmišljena. Sigurno je da je jedan hitac pogodio Marka u leđa i prošao mu kroz plućno krilo, gde se metak zadržao. Nesrećni mladić je privatnim kolima prevezen u ambulantu u Kaluđerici, nakon čega je premešten u Klinički centar u Beogradu. Obilno je krvario iz usta. Lekari su pokušali da ga reanimiraju, ali bezuspešno.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Brat ubio brata?

Izvor: Večernje novosti, 23.Apr.2014

VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv Strahinje Blagojevića (19), Miloša Jakovljevića (20) i Stefana Đurđevića (19), zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu Marka Jakovljevića (16) u ponedeljak oko 21.30 u dvorištu OŠ "Aleksa Šantić" u Kaluđerici. Kako nezvanično...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.