Drama u osnovnoj školi kod Čačka: Dečaka okrznuo pucanj iz vazdušne puške

Izvor: Vesti-online.com, 12.Okt.2018, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u osnovnoj školi kod Čačka: Dečaka okrznuo pucanj iz vazdušne puške

Nezogda se dogodila na sekciji streljaštva koju je predvodio nastavnik tehničkog

Medijima je dostavljeno pismo u kojem stoji da se prošlog petka u Osnovnoj školi "22. decembar" u Donjoj Trepči kod Čačka, dogodila nezgoda kada je slučajno opalila vazdušna puška i okrznula jednog učenika.

- Tačno je da se to dogodilo ali na svu sreću đak nije povređen već ga je olovna kuglica samo zakačila. Dečaka je pregledao lekar i ustanovio da nema posledica, a Policijska >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uprava iz Čačka je izvršila uviđaj - rekla je direktorka škole Vesna Urošević za Glas zapadne Srbije.

Inače, nezogda se dogodila na sekciji streljaštva koju je predvodio nastavnik tehničkog i koji prema direktorkinim rečima važi za veoma korektnog pedagoga.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INCIDENT U OSNOVNOJ ŠKOLI Dečaka okrznuo metak iz vazdušne puške

Izvor: Blic, 12.Okt.2018

Vazdušna puška slučajno opalila i okrznula učenika OŠ "22. decembar" u Donjoj Trepči kod Čačka.

Nastavak na Blic...

"Puška slučajno opalila u školi, kuglica okrznula učenika"

Izvor: B92, 12.Okt.2018

Učenik OŠ “22. decembar” u Donjoj Trepči je pogođen “kuglicom iz vazdušne puške”...To je potvrdila direktorka Vesna Urošević i navela da se incident dogodio prošlog petka kada je “slučajno opalila vazdušna puška”...Dodala je i da je “kuglica okrznula jednog učenika”..."Tačno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.