Drama u Osnovnoj školi u Donjoj Trepči: Opalila vazdušna puška i okrznula učenika na sekciji streljaštva

Izvor: BKTV News, 12.Okt.2018, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Osnovnoj školi u Donjoj Trepči: Opalila vazdušna puška i okrznula učenika na sekciji streljaštva

Policija je izašla na lice mesta.

U Osnovnoj školi "22. decembar" u Donjoj Trepči, prošlog petka dogodila se nezgoda, kada je slučajno opalila vazdušna puška i okrznula jednog učenika, piše u pismu dostavljenom medijima, piše Glas Zapadne Srbije.

"Tačno je da se to dogodilo ali na svu sreću đak nije povređen već ga je olovna kuglica samo zakačila. Dečaka je pregledao lekar i ustanovio da nema posledica, a Policijska uprava iz Čačka je izvršila uviđaj", >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << rekla je direktorka škole Vesna Urošević za Glas Zapadne Srbije.

Inače, nezogda se dogodila na sekciji streljaštva koju je predvodio nastavnik tehničkog i koji prema direktorkinim rečima važi za veoma korektnog pedagoga.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Drama u osnovnoj školi kod Čačka: Dečaka okrznuo pucanj iz vazdušne puške

Izvor: Vesti-online.com, 12.Okt.2018

Nezogda se dogodila na sekciji streljaštva koju je predvodio nastavnik tehničkog..Medijima je dostavljeno pismo u kojem stoji da se prošlog petka u Osnovnoj školi "22. decembar" u Donjoj Trepči kod Čačka, dogodila nezgoda kada je slučajno opalila vazdušna puška i okrznula jednog učenika...- Tačno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.