Deset meseci od ubistva Olivera Ivanovića, nema pomaka u istrazi

Izvor: RTS, 16.Nov.2018, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset meseci od ubistva Olivera Ivanovića, nema pomaka u istrazi

Lider Građanske incijative "Srbija, demokratija, pravda" ubijen je pre 10 meseci. Pomaka u istrazi nema, niti se o toku istrage bilo ko oglašava.
Još uvek nepoznati napadač ispalio je 16. januara više hitaca na Olivera Ivanovića ispred sedišta stranke u severnoj Kosovskoj Mitrovici.

Ksenija Božović iz incijative "Srbija, demokratija, pravda" ukazuje da ni deset meseci posle ubistva ne postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nijedan novi detalj.
"Ne znamo dokle je stigla istraga, ne znamo ni da li je saslušan još neki svedok. Niko se po tom pitanju ne oglašava, pomaka nema. Mi ćemo i danas ponovo tražiti odgovor na pitanje ko je naručio i ubio Olivera Ivanovića, položiti cveće i zapaliti sveće na mestu gde je ubijen", rekla je Ksenija Božović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Deset meseci od ubistva Olivera Ivanovića, nema pomaka u istrazi

Izvor: RTS, 16.Nov.2018

Lider Građanske incijative "Srbija, demokratija, pravda" ubijen je pre 10 meseci. Pomaka u istrazi nema, niti se o toku istrage bilo ko oglašava. Saradnici i prijatelji Ivanovića poručuju da su međunarodnim institucijama u Prištini uputili pismo tražeći da utiču na nadležne da iznesu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.