Božo Prelević: Sud će prihvatiti Cecinu nagodbu

Izvor: S media, 12.Apr.2011, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božo Prelević: Sud će prihvatiti Cecinu nagodbu

Advokat Božo Prelević je uveren da će sud prihvatiti nagodbu između Tužilaštva za organizovani kriminal i folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović. Međutim, nejasno mu je zbog čega je reč o sumi od 1,5 miliona evra, kada joj se na teret stavlja mnogo više.

Advokat Božo Prelević je uveren da će sud prihvatiti nagodbu između Tužilaštva za organizovani kriminal i folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, koja je optužena da je prodajom deset >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << fudbalera Obilića nezakonito pribavila četiri miliona nemačkih maraka i oko 3,5 miliona dolara od 14. avgusta 2000. do 21. maja 2003. godine.

Cecine pare "idu" za škole i bolnice!

SDU: Nagodba Tužilaštva i Cece skandalozna

Ceca osam meseci u kućnom pritvoru!

-Ja zaista ne razumem kakvih milion i po evra kada se njoj na teret stavlja daleko više, kakva je to nagodba o kućnom pritvoru kada ste držali predsednike sudova po dve godine u

zatvoru za mnogo manje sume - rekao je Pelević za Radio Slobodna Evropa.

-Meni je ovo potpuno nejasno, ako su mislili da pokažu kako je vladavina prava u odnosu na sve ista čini mi se da su podcenili auditorijum - ocenio je on.

Ipak, Prelević je rekao da bi bio spreman da se kladi "u šta god hoćete da će sud prihvatiti ovu nagodbu".

Prelević je istakao da u Tužilaštvu i sudu postoji mnogo izuzetaka kada je Svetlana Ražnatović u pitanju.

On je kao primer naveo slučaj iz akcije "sablja" 2003. godine kada je u njenoj kući pronađeno oružija, a posle je rečeno da to nije njeno, već njenog pokojnog muža Željka Ražnatovića Arkana, a s druge strane je potignuta optužnica protiv supruge Ratka Mladića, kod koje je pronađeno oružje.

-Znači, u istim slučajevima postupa se potpuno različito. Bilo je potpuno jasno da Arkan nije živ i da on to oružje ne može da koristi i tu se dosta zanimljivo postupilo u odnosu na nju - rekao je Prelević.

(Fonet)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.